تبلیغات
تور یونان | تور نوروزی یونان | تور آتن - پیش غذای لذیذ به نام اسپاناکوپیتا
  • تور یونان

کاربر عزیز،
به وبسایت تور یونان | تور نوروزی یونان | تور آتن خوش آمدید

پیش غذای لذیذ به نام اسپاناکوپیتا

صحبت در مورد غذا همیشه جذاب و خوشمزه بوده است! غذا همیشه جزء جدایی ناپذیری از زندگی بشر بوده است. کشورهای مختلفی در دنیا وجود دارند که هر از آنها دارای تنوع غذایی بی نظیری هستند. یکی از معروف ترین کشورهایی که غذاهای بسیار معروفی داشته و چندین نوع غذای آن هم در کشور ما وجود دارد، یونان است که در این مقاله با یکی از لذیذترین پیش غذاهای آن آشنا خواهید شد. پیش غذای لذیذ به نام اسپاناکوپیتا موضوع مقاله امروز ماست.

پیش غذاها معمولا غذاهای کوچکی هستند که همانطور که از نام‌شان پیداست پیش از غذای اصلی سرو می شوند و هدف از آن به نوعی باز شدن اشتها و نه سیر شدن است!

امروز قصد داریم شما را با یک پیش غذا آشنا کنیم؛ پیش غذایی یونانی که البته آن را هم بعنوان غذای اصلی و هم بعنوان یک عصرانه خوشمزه مصرف می کنند اما بیشترین نوع سرو آن در رستوران ها بصورت پیش غذاست.

اسپاناکوپیتا، پیش غذای یونانی معروف

اسپاناکوپیتا، پیش غذای یونانی معروف

اسپاناکوپیتا، پیش غذای یونانی معروف است که قرار است با نحوه طبخ آن آشنا شوید؛ با مجله آشپزی شبنمک همراه باشید.

پیش از هر چیز لازم است مواد غذایی زیر را به مقدار گفته شده تهیه کنید؛ البته اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد نفرات بیشتری اماده کنید، می توانید میزان مواد غذایی را به دلخواه افزایش دهید.

  • اسفناج: حدود ۲۸۰ گرم
  • پنیر: ۲۲۰ گرم
  • پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
  • کره: حدود ۱۷۰ گرم
  • خمیر یوفکا: ۲۰ عدد
  • تخم مرغ: 3 یا 4 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به عهده خودتان

نخست در اولین گام اسفناج را در غذا ساز بصورت کامل ریز خرد می کنیم. بعد از آن پنیرها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم تا بصورت یکدست شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را هم می زنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم و دوباره محلول را خوب به هم می زنیم. توجه داشته باشید در هر مرحله ای که مواد جدید به ترکیب اضافه می کنید لازم است تا کل مواد را کاملا به هم بزنید تا مخلوط شما مواد جدید را به خودش بگیرد.

اسپاناکوپیتا

اسپاناکوپیتا


حال در مرحله بعد دو لایه خمیر یوفکا را در حالی که بین آنها و روی سطح خمیر بالایی کره بصورت آب شده مالیدیم، پهن می کنیم. اکنون نصف فنجان از مخلوط اسفناج و پنیر اولیه را روی نزدیک بالای خمیر می گذاریم و خمیر را بصورت آرام و مرتب می پیچیم. شما می توانید برای زیبایی خمیر را هر طور که دوست داشتید بپیچید اما دقت کنید که این کار را آرام و با دقت انجام دهید تا مواد داخل خمیر بیرون نریزد.

و حالا مرحله ساده آخر… خمیرهایی که پیچیده اید را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و روی سطح آنها را مجددا کره آب شده بمالید. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فری که البته باید از قبل گرم شده باشد، خمیر شما پخته و کاملا برشته می شود و حالا اسپاناکوپیتا(Σπανακόπιτα) آماده است. دقت داشته باشید که فر شما باید حرارتی در حدود 170 درجه سانتی گراد داشته باشد.

اشاره به این نکته نیز خالی از لطف نیست که می توانید در صورت تمایل مقداری سیر و پیاز تفت داده شده به مواد اضافه کنید چراکه طعم خوبی به غذا می دهد و با ذائقه ما ایرانی ها نیز بسیار سازگار است!

همچنین شما می توانید به جای استفاده از پنیر خامه ای از پنیر پیتزای رنده شده بهره ببرید.

تخم مرغ

تخم مرغ

از جمله مواد مهم بکار برده شده در این پیش غذای لذیذ یونانی، تخم مرغ است؛ بگذارید شما را با چند خاصیت معجزه آسای تخم مرغ آشنا کنیم:

احتمالا نمی دانستید که تخم مرغ سرشار از آهن، روی و همچنین فسفر است که بدن به آن ها نیاز بسیار فراوانی و مبرمی دارد.

محققان یکی از دانشگاه های برتر فرانسه بیان کرده اند که یکی از ترکیبات زرده تخم مرغ به نام کولین(Choline) میزان احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه را تا حدود ۲۴ درصد کاهش می دهد!

منبع:

http://www.shabnamak.ir





موضوعات مرتبط

غذاهای یونانی ،