تبلیغات
تور یونان | تور نوروزی یونان | تور آتن - معروف ترین عذاهای یونانی
  • تور یونان

کاربر عزیز،
به وبسایت تور یونان | تور نوروزی یونان | تور آتن خوش آمدید

معروف ترین عذاهای یونانی

همانطور که می دانید غذاهای یونانی، تریکه ای، فرانسوی و البته ایتالیایی همواره در سراسر جهان و در بین ملل دیگر با محبوبیتی دوچندان رو به رو بوده اند؛ بخصوص غذاهای یونانی که اتفاقا در بین ایرانی ها نیز بسیار محبوب هستند. ما در این مقاله شما را غذاهای یونانی و ریشه غذایی آنها آشنا می کنیم. اگر قصد دارید معروف ترین عذاهای یونانی را بشناسید، با ما همراه باشید.

غذاهای یونانی

طباخی یونانی یک از گونه‌های آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با طباخی ترکی، طباخی ایتالیایی و پخت وپز بالکانی مشترک است. مواد ازلی پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، بادمجان، ماست، غلات و نان، ماهی و گوشت‌های گوناگون مانند مرغ و خرگوش است. بیشتر خوراک‌های یونانی با نان پیتا سرو می شوند.در جان نثار مقام ها نان پاکسیمادی نرم شده را می خورند.

چند غذای معروف یونانی

آشپزی یونانی دارای پیشینه زیاد درازمدتی است و علاوه از خوراک‌های غربی از آن بازخورد گرفته اند. هم نخستین کتاب پخت وپز به دست یک یونانی ۳۲۰ سال پیش از میلاد فعل شد. مزه دهنده‌های طبخ یونانی شامل روغن زیتون، پونه کوهی، نعنا، سیر، دارچین، میخک، پیاز و سس گوجه فرنگی هستند.

ژیرو

شنیده بودیم در یونان، ژیرو (gyro)، سوولاکی (Souvlaki) و کباب وجود دارد و از راهنمای تور خواستیم به توضیح تفاوت این غذاها با آنچه که ما می‌شناسیم بپردازد. ژیرو گوشتی است که به صورت عمودی سرخ می‌شود. سپس بریده‌هایی از این عضله در نان پیتا (pita) به همراه مخلفات قرار داده می‌شود. سس، گوجه فرنگی، پیاز، کاهو و وافراً و به ندرت چیپس یا سیب ‌زمینی سرخ شده. این خوان خیلی ارزان و خوشمزه است؛ اما مراقب باشید بچه‌ ها خیلی خودشان را با خوردن این ادیم کثیف نکنند!

غذاهای یونانی

پاستیتسیو

غذاهای یونانی خوشمزه این ظرف پاستا که به macaronia tou fournou نیز اسمی است، بیش شبیه «لاگازنا» است. با لایه هلا ماکارونی، ماهیچه خوک چرخ شده یا بیف که در سُس گوجه فرنگی، نعناع و دارچین چشایی مذاق طعم خانه شده، تهیه می شود. روی آن با بشامل خامه و پنیر پوشانده می شود. در کنار سالاد می تواند گزینه بیش خوبی باشد.

غذای یونانی دلماداکیا

دلماداکیا “Dolmadakia” یکی از نامی و بی نام ترین غذاهای کشور یونان می باشد که برگ انگور با برنج، دانه ایا کاج، و سبزیجات مختلف پر می شود.. آن هنگام در آب داغ جوشانده و سپس خشک می شود. این غذای هر جایی در یونان به ویژه آتن سرو می شود.

کباب‌چه

این غذای خوشمزه از خانواده‌ی یکی از غذاهای معروف یوگسلاوی به نام کباب‌پیسی(ćevapčići) و غذای رمانیایی به نام میتیتی(mititei) است. این کباب معمولا با نوعی نوشیدنی خنک بلغاری سرو می‌شود. اما حقیقی نیست با چه نوشیدنی صرف شود، نکته‌ی عمده درباره‌ی این كاروانسرا مائده موادی است که با آن‌ها در بشقاب قرار می‌گیرد. كامل بلوز ركابی ترکیبی که می‌توان در کنار کباب‌چه بکار برد، سیب‌زمینی سرخ شده و پنیر سینره‌ی رنده شده است و معمولا از زیره و فلفل سیاه برای طعم‌دار کردن آن استفاده می‌شود.

غذاهای یونانی

هرآنچه باید درباره آداب و ریشه غذاهای یونانی بدانید...

اگر آدم بدغذایی باشید یا از هر غذایی خوشتان نیاید، هیچ جای هول نیست؛ چراکه غذا خوردن در یونان یکی از آسان‌ترین کارهاست. آنها به خوان خوردن علاقه بسیاری دارند و معمولا زیاد ادیم می‌خورند. مدل غذاهای یونانی به غذاهای ایرانی خیلی شبیه است. به عنوان نمونه، یونانی‌ها غذایی شبیه کباب کوبیده خودمان را با گوجه‌فرنگی و پیاز همراه نان می‌خورند. درواقع، یونانی‌ها از گوجه‌فرنگی بیش از هر سبزی دیگری استعمال می‌کنند و معروف‌ترین سالادشان که به نام سالاد یونانی نوا آوازه دارد، متشکل از گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، فلفل، زیتون و ورقه‌های پنیرفتاست.


بد نیست بدایند که درخت زیتون در یونان مطلع است و معروف‌ترین زیتون یونان به زیتون آمفیس نغمه دارد. جالب است بدانید که این زیتون، بنفش پررنگ است و در کنار هر غذایی به مصرف می‌رسد. علاوه بر این، یونانی‌ها نوعی زیتون خشک‌شده نیز دارند که به میثاق خودشان مزه کشمش دارد. یک نکته متجاوز مهم در طبخ غذاهای یونانی با كاربرد از زیتون این است که اگر زیتون به مدت طولانی در خوان بپزد، تلخ‌تر می‌شود. پس همیشه زیتون را در بازپسین دقیقه به پذیرایی رباط اضافه می‌کنند.

غذاهای یونانی

رژیم غذایی مردم کشور یونان یک پرهیز غذایی مدیترانه‌ای است. در قرن معاصر، آشپزان یونانی برای تهیه‌ی غذاهای خود از روغن‌زیتون، آب‌لیموی تازه، سبزیجات، حبوبات، گیاهان، نان، ماهی و تنوع بی‌نظیری از انواع عضله شامل: گوشت گوسفند، مرغ و خروس خانگی، خرگوش و ماهیچه خوک، مصرف می‌کنند. به نظر می‌رسد، بیشترین ماده‌ای که آن‌ها در طبخ غذاهایشان بهره می‌برند، گندم است؛ اما بااین‌وجود، نمی‌توان از جو و به‌کارگیری آن‌ در تهیه‌ی ازخودگذشته از خوراک‌های طبخ شده، چشم‌پوشی کرد. علاوه براین در پرهیز غذایی یونان معاصر، مصرف زیتون، پنیر، بادنجان، کدوی آبی چینی و ماست، از اهمیت بسیاری برخوردار است.



موضوعات مرتبط

غذاهای یونانی ،